Outback Challenge


Zomer/Outdoor  
Winter/Indoor

Neergestort! Tijdens een rondvlucht over de outback van Australie ging het fout. Gelukkig heeft iedereen de klap overleefd, behalve de radio. Dus zonder hulp van buiten zijn we volledig op elkaar aangewezen.

Om te ontsnappen uit die woestenij staan je pittige Down Under uitdagingen te wachten. Alleen ben je kansloos… is jouw team vindingrijk genoeg?

Welk team is het snelste de van krokodillen vergeven rivier overgestoken, heeft een noodsignaal klaar, water gehaald, met boemerangs op eten gejaagd, het moeras overgestoken, met de zelfgemaakte hengelconstructie de meeste vissen gevangen en een vuur gemaakt? Hou de moreel hoog met een ludiek spijkerbalansspel en hoefijzer werpen. Als de nacht is gevallen, stuit je op de mijnen van Coober Pedy. Het einde van de beproeving is in zicht. Nu alleen nog in het donker de mijnschachten ontwijken.

Uitdagende game met een hoge fun-factor, een combinatie van competitie, vindingrijkheid en teamwork.

Alleen met teamwork ontsnap je de outback! Met bij de prijsuitreiking een verrassende ontknoping ... Aboriginal Style.Specificaties

Toegankelijk voor iedereen. Iedereen kan zo actief zijn als ze zelf willen.
Outback Challenge is bij voorkeur outdoor, maar kan grotendeels of geheel indoor, afhankelijk van de buien.

Aanvullend: interactieve evaluatie. Daarbij spiegelen de deelnemers zelf (onder deskundige begeleiding) op een luchtige en positieve manier de onderlinge communicatie en teamwork aan de hand van individuele observatie opdrachten die ze op voorhand hebben gekregen.

Tijdsduur: 1 - 3 uur.† De Outback Challenge is als geheel te boeken (3 uur) of in losse Down Under Activities (1 - 2Ĺ uur).

Locatie: iedere geschikte locatie, kan zowel indoor als outdoor.†

Groepsgrootte: 6 - 63 personen.

Prijzen: klik hier voor voorbeeldarrangementen en prijzen

Actief          

Creatief      

Teamwork  

 

Cultuur        

Variatie      

 

Competitie 

 

image area terug naar Games-pagina
Outback Escape