TeamEntertraining


Winter/Indoor  
Zomer/Outdoor

Tijd voor een organisatorisch opkikkertje? TeamEntertraining! Een pittige mix van teamtraining en teamentertaining. Beproefde communicatie- en teambuildingsmodellen in een origineel en eigentijds jasje. Een intrigerend geheel met AustraliŽ als rode draad en doorspekt met de cultuur van de Aboriginals.

Go Down Under
and
Get On Top

The aboriginal way of life …. excellente teams. In de outback ben je op elkaar aangewezen. Samenwerking en een goede communicatie zorgen dat je de grimmige onvoorspelbare natuur van AustraliŽ overleeft.

Haal je het beste uit je team met de speciaal ontwikkelde games en activiteiten. Vergroot je op een luchtige en spannende manier je kennis en vaardigheden. Een excellent team kent en gebruikt elkaars competenties.

De games zijn bedoeld om met nieuwe ogen naar je team te kijken, om te spelen met nieuwe inzichten. De spelen zijn niet alleen te gebruiken in trainingssituaties maar ook bij werkoverleg en in managementteams. Een eigentijdse aanpak doorweven met actie, humor, bezinning en inzicht.

Laat u verrassen. U geeft uw wensen aan en wij stellen dan een programma voor u samen dat is afgestemd op het doel dat u voor ogen heeft. De spelen zijn niet alleen te gebruiken in trainingssituaties maar ook bij werkoverleg en in managementteams.

omdat we graag afwijken van het gebruikelijke

Kies uit 9 games die wij speciaal hebben ontwikkeld voor TeamEntertraining:

Corroboree – spel voor intensieve kennismaking
Yabba Yabba - Droomtijd teamspel
Bull Roarer – communicatiespel
Kata Tjuta - interactiespel Roos van Leary
Emu Dreaming – kernkwaliteiten
Bunyip – meervoudige intelligentie
Dessert Goanna – teamdoelmatigheid
Outback Challenge – teamrollen & teamvaardigheden: communicatie, synergie en excelleren.
Kolonisten van OZ – teamrollen & teamvaardigheden: communicatie, synergie en excelleren.


AbOriginal TeamEntertraining,
ongewoon leuk en leerzaam.Naast de speciaal door ons ontwikkelde TeamEntertraining-games worden ook de teambuildingsactiviteiten die we onder TeamEvents aanbieden reflecterend ingezet.N.B. Persoonlijke begeleiding of deel-teamcoaching kunnen het resultaat borgen.

Tijdsduur: van 2 uur tot meerdaags

Locatie: TeamEntertraining kan op iedere geschikte locatie van uw keuze plaatsvinden, zelfs op uw eigen locatie. Of kies voor een van onze schitterende bosrijke locaties in de randstad. Alle games kunnen indoor, maar om de hersenen te stimuleren met frisse bos- of zeelucht houden we bepaalde games bij voorkeur outdoor.†

Groepsgrootte: 5 - 63 personen.
image area terug naar Startpagina
TeamEntertraining